Tradisi tahunan di India, ribuan peminat berkumpul di rumah Shah Rukh Khan

MELENGKAPI tradisi tahunan di India, ribuan peminat fanatik aktor Bollywood terkenal, Shah Rukh Khan membanjiri perkarangan kediamannya di Mumbai, pada Rabu.

Memetik laporan Hindustan Times, aktor yang meraikan ulang tahun ke 57 pada 2 November itu dilaporkan bertemu dengan para peminatnya sambil berdiri di atas tembok besar di banglo mewah enam tingkat yang dikenali sebagai Mannat.

Seperti tahun-tahun sebelum ini, kediaman aktor terkenal itu akan dipenuhi peminat bukan sahaja dari India, malah dari seluruh dunia.

Ribuan peminat akan berkumpul sejak awal pagi menanti kehadiran aktor kesayangan mereka memberi lambaian istimewa dan mengambil gambar.

Dalam pada itu, pihak berkuasa India turut mengawal perkarangan lokasi kediaman Shah Rukh Khan bagi memastikan tiada kejadian buruk berlaku.

Sementara itu, aktor yang baru sahaja tampil dengan filem ‘Pathaan’ itu turut berswafoto bersama para peminatnya dan mengabadikan memori dengan memuat naik gambar di Instagramnya.

Dalam hantaran itu, beliau menulis, “Saya dapat lihat lautan cinta. Terima kasih semua kerana berada di sana dan menjadikan hari ini begitu istimewa. Terima kasih dan hanya kasih sayang untuk anda semua”.

About Post Author

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *